2024.04.18 17:35
Pradžia Rašykite mums



flag_en.jpg
Meniu
Naujienos
Klubas
Istorija
Sezonas
Nevėžio Akademija
Nevėžis merginos
Veteranas - Nevėžis
Rėmėjai
Nevėžis ir pasaulis
Socialiniai projektai
Etikos kodeksas
Vaikų ir jaunimo apsaugos ir gerovės strategija
Reklama




2022 10 20 Kėdainių “Nevėžis” - FK "Panevėžys B" 1:2 (0:0)
Image

Optibet I lyga | 26 turas | Kėdainių stadionas

Teisėjas: Aidas Vingilys

Optibet Pirmos lygos XXVI turo rungtynes Kėdainių “Nevėžis” žaidė namie prieš FK “Panevėžys B” komandą ir kluptelėjo 1:2.

Pirmasis kėlinys vyko be didesnių įvykių, komandų gynėjai tvarkėsi su su priešininkų puolėjais ir įvarčių pasiekta nebuvo. Antrajame kėlinyje 50 minutę tikslus “Nevėžio” žaidėjo Karolio Gvildžio smūgis pasiekė tikslą ir kėdainiečiai išsiveržė į priekį. “Nevėžio” komanda pirmavo iki 80 minutės, bet tuomet svečių žaidėjas E.Dzinga įkirtęs į kėdainiečių baudos aikštelę gavo tikslų perdavimą ir galva nukreipė kamuolį į vartų tinklą. Kėdainiečiai bandė taisyti rezultatą ir kiek užgulė panevėžiečių vartus, bet netikėtai 89 minutę R.Misiūno tolimas smūgis privertė antrą kartą “Nevėžio” vartininką Robertą Granauską traukti kamuolį iš gynamų savo vartų. Kėdainiečiai pradėjo karščiuotis, ko pasekoje 91 minutę komandos kapitonas Arminas Lukoševičius gavo antrą geltoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės, o “Nevėžis” po ilgesnės pertraukos patyrė pralaimėjimą.

Artimiausias “Optibet” Pirmos lygos rungtynes Kėdainių “Nevėžis” žais spalio 21 d. Marijampolėje prieš “Marijampolės City”.

< Ankstesnis   Sekantis >
  į viršų
 
Puslapis sugeneruotas per 0.006031 sek.